Jézus tanítványi iskolája - Az élő maradandó Ige
Jézus tanítványi iskolája - Az élő maradandó Ige

Jézus tanítványi iskolája - Az élő maradandó Ige

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

1020 Ft


Ár:
1020 Ft
Megtakarítás::
180 Ft (15%)

Amíg a készlet tart!
  Kosárba teszem
JÉZUS TANÍTVÁNYI ISKOLÁJA
A négy evangélium prófétai szempontból
Komoly és alapos bibliatanulmányt tart kezében az olvasó. Nemcsak a négy evangélium kommentárszerű magyarázatáról van szó, hanem a tanítványok kihívásáról és felkészítéséről az Úr Jézus szolgálatára. Mit jelent a címben említett "prófétai szempont", ami a tanulmányt oly figyelemre méltóvá teszi? Az Ószövetségben a próféták Isten olyan különleges követei és megbízottai voltak, akik az isteni üdvterv és kinyilatkoztatás előrehaladását szolgálták. Őrizték az emberi, hamis vallásos torzulásoktól. Isten üdvtervének kibontakozása és beteljesedése a Próféta, Jézus Krisztus (5Móz 18, 15) személye és megváltói munkája által megy végbe. Mi ebben a szerepe a tizenkét tanítványnak, a Gyülekezetnek, a Királyságnak, egészen az Új Jeruzsálem megjelenéséig? Ezeket a mélyreható gondolatokat fejtegeti a szerző ebben a könyvében.

AZ ÉLŐ, MARADANDÓ IGE
Heinrich Langenberg ebben a könyvében a Szentírás isteni ihletettségével kapcsolatos bibliai kijelentésekkel foglalkozik. Még ha fogalmi és tartalmi kérdésekre keresi is a választ, nem annyira a következetes bizonyításra törekszik, hanem inkább a Szentírásban rejlő élet bizonyítékát mutatja fel. Könyve bevezetőjében így ír: "Más úton kell elindulni, a hit útján, azon a úton, amelyen Isten valóságát közvetlenül átéljük az Igéje által. Minden egyéb út, amellyel valaha már próbálkkoztak, elérkezik valahogyan és valamikor egy határhoz vagy egy mély szakadékhoz, amelyen egyszerű logikával nem lehet keresztüljutni."
ISBN: 9789639867642
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím: Die vier Evangelien in prophetischer Schau, Das lebendige bleibende Wort
Kód: 4179
Méretek: 141 x 195 x 9 mm
Súly: 0,196kg
Kötés: papír
Oldalszám: 163
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!