Fiókom

Jöjjetek!

Jöjjetek!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  1190,00 Ft
Internetes ár:  1070 Ft
Fizetendő:
1070 Ft
Megtakarítás:  120,00 Ft (10%)

Leírás

Egészen különleges kötetet adunk most kedves Olvasónk kezébe. A Fundamentum című részben Bandi bácsi mintegy alapvetést, összegzést nyújt hitünkről. Istenkeresés, istenbizonyíték; A természettudomány Istene - a kijelentés Istene; tagadás és állítás; Jézus: az Isten Fia; a Szentlélek gyümölcse - hogy csak néhány címet említsünk meg az izgalmas témák közül.
"Akinek van füle a hallásra, meghallhatja az örömhírt: Valaki hívja. Mégpedig nem azért, mert Ő van bajban, hanem azért, mert mi vagyunk bajban. Mert nekünk van szükségünk Rá és nem Neki miránk. Ez a Valaki még mindig hív. Ma is, most is. Jöjjetek énhozzám mindnyájan. Önmagához: élete közepébe hív mindenkit. MINDENKIT hív! Öreget, fiatalt, mindenkit, aki megfáradt és megterhelt. Sőt még azt is hívja, akit mi soha nem hívnánk... De miért hív és mi végre? A modern ember szereti tudni, érdemes-e elindulni a hívásra. Mit kapok? - kérdi. Életet és erős szelídséget, nyugalmat, Erőforrást...
Induljunk hát!"

Tulajdonságok

ISBN: 9636963897
Kiadó:
Szent Gellért
Kód: 6534
Méretek:
119 x 195 x 8 mm
Súly: 0,140kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 148
Nyelv: angol

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!