Fiókom

Jonathan utazása

Jonathan utazása

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  1950,00 Ft
Internetes ár:  1658 Ft
Fizetendő:
1658 Ft
Megtakarítás:  292,00 Ft (14%)

Leírás

Jonathan komoly fizikai és szellemi fogyatékosságokkal született, és tudja, hogy más, mint a többi gyerek. De egyetlen különleges éjszaka alatt felfedezi, hogy amikor Isten ajándékának elfogadása a tét, ő sem különbözik a többi embertől.
Egy éjjel Jonathant felébreszti Jézus, aki elröppenti egy egész éjszakán át tartó kalandra, térben és időben. Jonathan – aki ráébred, hogy Jézussal tud menni, beszélni és látni – tele van kérdésekkel, amint Noé, Ábrahám, Mózes és Jézus életébe is bepillantást kap.
Ahogyan Jézus szeretettel válaszol Jonathan – a Biblia nagy eseményeire vonatkozó – kérdéseire, öröme, aggódása, haragja, gyengédsége is világosan megnyilvánul, mely ráébreszt minket az ember – és Jonathan – iránt érzett hűséges szeretetére.
Felnőttek és gyerekek egyaránt újat tanulhatnak Isten tökéletes szeretetének nagyságáról ebből a gyönyörűen megírt, megható történetből.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155299056
Kiadó:
Jó Hír
Eredeti cím:
Jonathan's Journey
Méretek:
144 x 205 x 9 mm
Súly: 0,200kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 147
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!