Fiókom

Közösségben

Közösségben

Közösségben

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2200,00 Ft
Internetes ár:  1980 Ft
Megtakarítás:  220,00 Ft (10%)

Leírás

"Az emberi lélek az Én és a Te tökéletes egybeforrására vágyik, akár a szerelmi egyesülésben valósul meg ez, akár (...) a másik ember leigázásában. A Lélek szerinti szeretet (...) tiszteletben tartja a másik önállóságát, s a másikkal a minket egyedül összekapcsoló és egyesítő Krisztusban találja meg a teljes közösséget."

Dietrich Bonhoeffer magával ragadó látomása a Krisztus-hívők közösségéről nem eszményképet tár elénk: az egyházat egyszerre látja a kicsik, a gyöngék és a bűnösök gyülekezetének, illetve a Krisztusban megbékélt, megváltott hívek e földön páratlan közösségének. Az újjászületett ember számára lehetséges a lehetetlen: a másikat uralkodási vágy nélkül szolgálni.

Tulajdonságok

ISBN: 9789632881898
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
Gemeinsames Leben
Méretek:
142 x 197 x 10 mm
Súly: 0,160kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 116
Nyelv: magyar

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!