Fiókom

Kalandok Istennel

Kalandok Istennel

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  1750,00 Ft
Web ár:  1575 Ft
Fizetendő:
1575 Ft
Megtakarítás:  175,00 Ft (10%)

Leírás

Az Apostolok cselekedetei óta a világ még nem látott olyantermészetfeletti drámát és Isten erejének olyan megnyilvánulásait, mintamilyenek John G. Lake szolgálatában történtek.

John G. Lake élete egy kaland volt - egy kaland Istennel.

Washington államban, a spokane-beli "Gyógytermek"-ben százezernél is több dokumentált gyógyulás történt. Dél-Afrikában pedig Lake több mint száz gyülekezetet alapított. Isten ereje villámcsapásként gyógyított meg ezreket. Lake igen nagy becsben tartotta Isten Igéjét. Mindaz, amit ennek következtében véghezvitt, minden keresztyén számára példázza, hogy milyen lehetőségek állnak bárki előtt, aki hisz a Szentírásban, és ennek megfelelően cselekszik.

Ez a könyv John G. Lake személyes beszámolója és története, amelyet maga mond el e lapokon. A kötet nem teljes életrajz, hanem Isten csodatevő erejével átitatott történetek pezsdítő gyűjteménye. Az olvasó úgy élheti át ezt a tüzet és inspirációt, mintha maga is ott lett volna a gyógyulások színhelyén.

"A keresztyénség Jézus Krisztus ereje, amely a Szent Szellem által betölti az ember lelkét és testét, szent lángként villan át a természetén és véghezviszi Isten akaratát." - John G. Lake

Tulajdonságok

ISBN: 9789638617454
Kiadó:
Amana 7
Eredeti cím:
Adventures in God
Méretek:
135 x 200 x 5 mm
Súly: 0,110kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 86
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!