Fiókom

Kamion Kamill kalandjai

Kamion Kamill kalandjai

Mesés történet, valódi helyszíneken

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  1890,00 Ft
Internetes ár:  1700 Ft
Fizetendő:
1700 Ft
Megtakarítás:  190,00 Ft (10%)

Leírás

Szereted a járműveket, az utazást és a kalandokat? Ha igen, akkor ez a könyv neked való! Van benne kamion, autó, kerékpár, szekér, csónak, motorbicikli, targonca, de még görkorcsolya meg talicska is! Hogy mi közük van egymáshoz? Hogy merre van Tövisvár, Királykő és Galagonyarét? Hogy kicsoda Koromkalap, Komp Kornél, Feketeröff, Dübörnyissz úr és Klausztro Tóbiás? Hogy ki a három jóbarát, aki bebarangolja Európát a Nagy Forgalomirányító segítségével? Jogod van megtudni! :) Mindent leírtam neked, amit csak hallottam róluk. Elolvasod?

Ez a különleges meseregény olyan valódi helyszíneken játszódik, melyeken a felvidéki szerző személyesen megfordult, kamionosként. Ajánljuk tehát kalandos kedvű gyerekeknek, de útleírást, mesét szerető felnőtteknek is. A korábban református lelkészként szolgáló szerző nem titkolt célja, hogy a gyermekek hitének formálódásához is segítséget nyújtson e művel. Mint elvált apa, fontosnak tartja, hogy gyermekei nevelésében minden lehetséges módon továbbra is részt vegyen, ezen igyekezet motiválta e könyv megírásában is. A történet végén minden fejezethez található egy-egy foglalkoztató oldal, érdekes feladatokkal. Ezen kívül a fejezetek között akad egy-két kifestő is a kisebbek számára, ha megirigyelnék, hogy nagyobb testvérük beleírhat a könyvbe a feladatok megoldása során.

Tulajdonságok

ISBN: 9788097136208
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
212 x 155 x 20 mm
Súly: 0,470kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 176
Megjelenés dátuma: 2013.09.18
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Gyermekkönyvek

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!