Fiókom

Karácsony, a szeretet nagy csodája

Karácsony, a szeretet nagy csodája

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1580,00 Ft
Internetes ár:  1422 Ft
Fizetendő:
1422 Ft
Megtakarítás:  158,00 Ft (10%)

Leírás

A modern ember mindent kérdez. Nagyon is el tudom képzelni , hogy valaki ezt mondaná:
,,No és, ha nekem adta az Ő egyszülött Fiát, csak úgy és annak ellenére, akkor mi van? Itt állok életem romjai között, úgy érzem, nincs jövőm,  mert a múltam is elvesztettem, meghalt mindenkim, akit szerettem - minek nekem a karácsony meg annak a misztériuma?! "
Igen, ilyen élettel már rég nem tudsz mosolyogni, sőt talán már sírni sem - de tudo , mi történik, ha egyszer mégis magadhoz öleled Jézust?
Nem változik meg semmi, aki meghalt, az meghalt, és életed romjai között kell továbbra is élned; aki nem szeret, talán továbbra sem szeret, aki haragszik rád, tovább is haragszik, az élet terhe nem lesz könnyebb - de újra tudsz sírni és mosolyogni. És ez jelenti az életet.
Lehet, hogy külső körülményeid karácsonykor és karácsony után sem változnak meg, minden marad a régiben. De te meg én változunk meg! És akkor már el lehet viselni. Tudunk újra mosolyogni, tudunk újra könnyezni a másik bánata fölött, a régi terhet most már összeroppanás nélkül, mosoly és könnyek között el tudjuk hordozni, mert élünk Őáltala. Nem én lettem erősebb, bátrabb, nem én lettem valami csoda-lény, hanem az én Uram Jézus Krisztus életet adott nekem !

Tulajdonságok

ISBN: 9789636964672
Kiadó:
Szent Gellért
Kód: 4085
Méretek:
125 x 195 x 9 mm
Súly: 0,165kg
Kötés: papír
Oldalszám: 148
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Karácsony

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!