Fiókom

Kerülő utak a boldogsághoz

Kerülő utak a boldogsághoz

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  3500,00 Ft
Internetes ár:  3150 Ft
Fizetendő:
3150 Ft
Megtakarítás:  350,00 Ft (10%)

Leírás

Az igaz barátok hatása valamiképp meglátszik az ember életén – összegezhetnénk egyetlen mondatban Philip Yancey legújabb könyvének mondandóját, amelyben szellemi mentorairól készített portréit tárja elénk. A bemutatott személyek nem csupán a szerzőt győzték meg arról, hogy éltek a földön olyanok is, akik a törvény mellett a kegyelmet, az ítélkezés mellett a szeretetet, a szenvedély mellett az értelmet is ismerték. Közülük néhányan a világra is komoly hatással voltak. Hűségesen követték a belső hangot, s nézeteikkel kiálltak a nyilvánosság elé. Mások egy köteg papírlap mellé telepedve tekintettek vissza életükre, s jegyezték le gondolataikat az utókor számára. Akad köztük japán, holland, orosz, indiai, angol és észak-amerikai. Hagyományos értelemben nem mindannyian keresztények, sőt egyikük, Mahatma Gandhi el is utasította a keresztény hitet. Jézussal való találkozásuk azonban mindnyájukra maradandó hatást gyakorolt.

Martin Luther King, G.K. Chesterton, Paul Brand, Robert Coles, Lev Tolsztoj, Dosztojevszkij, Mahatma Gandhi, C. Everett Koop, John Donne, Annie Dillard, Frederick Buechner, Suszaku Endo, Henri Nouwen

"Őket vinném magammal, ha a szkeptikusok vagy egy másik vallás képviselői meghívnának egy konferenciájukra, hogy magyarázzam meg, miért hiszek. Elég lenne csak rájuk mutatnom és annyit mondanom: - A keresztények távolról sem tökéletesek, viszont képesek teljességében megélni az életet. Íme néhány példa! Akiket bemutatok, saját területükön a legkiválóbbak voltak, s mindannyian a hitüknek tulajdonították, amit elértek" - írja könyvének szereplőiről a szerző.


Tulajdonságok

ISBN: 9789632880495
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
Soul Survivors
Kód: 4045
Méretek:
144 x 196 x 22 mm
Súly: 0,520kg
Kötés: papír
Oldalszám: 440
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!