Fiókom

Kereslek

Kereslek

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1800,00 Ft
Internetes ár:  1620 Ft
Megtakarítás:  180,00 Ft (10%)

Leírás

Vannak, akik a reinkarnációban hisznek. Mások bizonygatják, hogy az élet egy alagút végén megjelenő ragyogó fényességgel ér véget. Megint mások évszázadok óta hangoztatják, hogy "ha az ember meghalt, akkor halott és kész".

A könyv érdekfeszítő történet egy zsidó asszony lázas igazságkereséséről, aki a hit, Isten és a halál utáni élet végső kérdéseire keresett választ. Igaz története magával ragad, és sokáig nem tudjuk majd elfelejteni annak az útnak szívderítő állomásait, amely végül elvezetett az igazsághoz, amellyel előbb-utóbb mindnyájan szembesülünk.

Lorna Simcox írása az ószövetségi és zsidó történelmi hagyományokban gazdag hátteret olvasmányos stílussal ötvözi, amelyet az újságírásban szerzett sokéves tapasztalatának köszönhet.

Tulajdonságok

ISBN: 9789638603708
Kiadó:
Jó Hír
Eredeti cím: The Search
Méretek:
142 x 197 x 12 mm
Súly: 0,155kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 160
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!