Fiókom

Kiégett hívő élet

Kiégett hívő élet

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1950,00 Ft
Internetes ár:  1755 Ft
Fizetendő:
1755 Ft
Megtakarítás:  195,00 Ft (10%)

Leírás

Amikor nem elég, ha minden tőlünk telhetőt megteszünk... Hogyan szíthatjuk fel az Istennel való kapcsolatunk tüzét?

Napjainkban nagyon sok kiégett hívővel találkozhatunk. A kimerülés nem szorítkozik egyetlen vallási csoportra vagy korosztályra sem, bárki küszködhet vele, aki igazán az Urat akarja követni a keresztyén életben.

Mindenáron eleget szeretnénk tenni Istennek, és ebbeli igyekezetünkben szabályokat állítunk fel, módszereket, sőt szertartásokat követünk, amelyek Istennel való kapcsolatunkat vallássá teszik. A keresztyénség azonban nem vallás, hogy szabályoktól és szertartásoktól függne, és betartásuk esetén Isten elfogadna - hanem élő, fejlődő kapcsolat Istennel Jézus Krisztusban.

A könyv nem mond ki semmilyen szabályt. Nem jelöli ki azokat a lépéseket, amelyek megtételével legyőzhetjük a kiégettséget, hanem magára a válaszra, Istenre hívja fel a figyelmet. Azáltal, hogy megtapasztaljuk azt, hogy Isten újra kijelenti szeretetét, irgalmát és kegyelmté, új közösségünk lehet vele, amely békességgel és örömmel tölti el az életünket!

Tulajdonságok

ISBN: 9789630023911
Kiadó:
Jó Hír
Méretek:
142 x 198 x 11 mm
Súly: 0,245kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 200
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!