Fiókom

Kiútkeresők

Kiútkeresők

(Szerkesztő) , (Szerkesztő)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1800,00 Ft
Internetes ár:  1620 Ft
Fizetendő:
1620 Ft
Megtakarítás:  180,00 Ft (10%)

Leírás

"Krisztussal nem kellett bizonyítanom semmit senkinek. Többé nem néztem folyton a hátam mögé, ehelyett elkezdtem felnézni Istenre. Már nem idegeskedtem, ha rendőrt láttam, és most először tudtam őszintén, egyenesen az emberek szemébe nézni. Elámultam, amikor Isten csodálatos módon eltávolította azt a mély keserűséget, amely úgy megmérgezte életem korai éveit. Gyötrő fájdalom volt az, melyet semmilyen utcai kábítószer nem tudott megszüntetni, semmilyen olcsó izgalom nem tudott elnyomni, de Isten elvette és nem volt többé."

Kiutat találni... Mindenki kiutat keres. Kiutat a reménytelenségből és a kétségbeesésből. Kiutat a kábítószer- és alkoholfüggésből. Kiutat a bűnözésből. Kiutat a börtönből.
Van-e egyáltalán valaki, aki tényleg ki tud törni az ilyen dolgok rabságából? A könyvbeli történetek mind igazak. Az azokat megíró fiatalok élete valaha éppen olyan volt, mint most a tiéd. Mindnyájan úgy érezték, hogy csapdába kerültek és hogy nincs számukra remény.
De kiutat találtak. És ha elolvasod ezt a könyvet, az segítségedre lehet abban, hogy a kiutat te is megtaláld.


Tulajdonságok

ISBN: 9638770349
Kiadó:
Jó Hír
Eredeti cím: A Way Out
Kód: 3835
Méretek:
140 x 205 x 9 mm
Súly: 0,195kg
Kötés: papír
Oldalszám: 157
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!