Fiókom

Kincs törékeny cserépedényben

Kincs törékeny cserépedényben

Fekete Péter életrajza

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  1750,00 Ft
Web ár:  1339 Ft
Fizetendő:
1339 Ft
Megtakarítás:  411,00 Ft (23%)

Leírás

Amikor e könyv szerzője, édesapám, Tariska Zoltán halála után először olvastam ezt a könyvet, hogy sajtó alá rendezzem, valamint hogy beledolgozzam a levéltári anyagokat, egyszerre töltött el öröm, büszkeség, hála és a vágy, hogy milyen jó is lenne maradéktalanul így élni, ahogy dr. Fekete Péter tette.

Mert Péter bácsiról mindenki szuperlatívuszokban beszélt csak: legyen az barát vagy ellenség, besúgó vagy lelki testvér, egyszerű ember vagy a teológiai tudományok professzora, őt tanító vagy éppen tőle tanuló, távoli külföldi vagy kedves lánytestvér, sógor, keresztgyermek.

Ennek oka nyilvánvalóan Péter bácsi megingathatatlan Biblia-hűségében, az Úr Jézus példáját követő alázatos és másokat hűségesen szerető magatartásában rejlik. Rá igaz volt, hogy "mi pedig, miközben fedetlen arccal, mint egy tükörben szemléljük az Úr dicsőségét mindnyájan, ugyanarra a képre formálódunk át az Úr Lelke áltl dicsőségről dicsőségre." (2Kor. 3:18). Ő hagyta magát így formálni, s végül egész élete példázza: "aki nékem szolgál, megbecsüli azt az Atya" (Jn. 12:26).

 - Tariska Mária Magdolna

Tulajdonságok

ISBN: 9786158053709
Kiadó:
Immánuel
Méretek:
147 x 212 x 10 mm
Súly: 0,210kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 150
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!