Fiókom

Korunk égető kérdései

Korunk égető kérdései

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  4500,00 Ft
Internetes ár:  4050 Ft
Fizetendő:
4050 Ft
Megtakarítás:  450,00 Ft (10%)

Leírás

Túlnépesedés - szegénység - környezettudatosság - munkanélküliség - faji egyenlőség - járványok - terrorizmus - nemi szerepek - új biotechnológia

Az emberiség globális egymásrautaltságban él, mégis hatalmas a szakadék a szegények és gazdagok között. Fogyasztók vagyunk egy óriási tudományos felkészültséggel rendelkező, anyagelvű társadalomban, ahol tetteink akaratlanul környezeti problémákat okoznak. Szembe kell néznünk a vallási indíttatású erőszak és terrorizmus fellángolásával. Válságba került az ember önazonossága és tradicionális közösségei. Miközben pusztítunk az abortusz és az eutanázia által, a géntechnológia és klónozás segítségével életeket akarunk megmenteni, sőt teremteni. Ezek a problémák a hívő és a nem vallásos embereket egyaránt érintik, és arra késztetnek, hogy végiggondoljuk az élet újabb és újabb, gyors egymásutánban ránk zúduló, súlyos kérdéseit.

John Stott átfogó, körültekintő és kiegyensúlyozott problémaelemzése hathatós segítség a véleményformálásához, a személyes, valamint a közösségeket érintő döntések meghozatalához és a morális cselekvéshez. A biblikus perspektívából megfogalmazott értékelés a lelkészek, értelmiségiek és igényesen gondolkodó keresztyének számára egyben felhívás is a társadalmi szerepvállalásra.

Tulajdonságok

ISBN: 9789632880341
Kiadó:
Harmat
Kód: 3849
Méretek:
142 x 197 x 30 mm
Súly: 0,630kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 568
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!