Fiókom

Légy tökéletes! De hogyan?

Légy tökéletes! De hogyan?

Ha a legjobbat akarod Istentől

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2870,00 Ft
Internetes ár:  2583 Ft
Fizetendő:
2583 Ft
Megtakarítás:  287,00 Ft (10%)

Leírás

Hogyan élhetünk isten teljeskörű gondoskodásával? Hogyan akarhatjuk Istentől a legjobbat? Derek Prince, jól ismert szerző és bibliatanító először Isten tervét mutatja be, mely szerint lehetőségünk van Krisztus személye és győzelme által gyümölcsöző életet élni. Ezért bátorít bennünket arra, hogy a Szellem vezetése alatt élve tartsuk mindvégig fókuszunkban Jézust, aki mindennek a centruma, mércéje, példája és szíve. Derek ezen írásán keresztül megvilágít egy utat, hogy a Szent Szellemmel való barátságunk hogyan emelhet egy új szintre Krisztussal, és egy újfajta közelség megtapasztalására az Atyával.

"Legyetek tehát tökéletesek, mint ahogy Mennyei Atyátok tökéletes!" (Máté 5:48)
Első ránézésre Jézus ezen szavai meglepőek. Sőt ennek betöltésére elérhetetlennek tűnhet. De valóban az lenne? Később Jézus azt mondta Pálnak: "Elég az a kegyelem, amelyet kaptál, mert az Én erőm a te erőtlenséged által éri el a célját." (2Korinthus 12:9)
Ne becsüljük le Isten életünket átformáló kegyelmét! Derek rámutat arra, hogy a tökéletességnek két, egymáshoz szorosan kapcsolódó szempontja van: érettség és teljesség. Ha végigtanulmányozzuk a 2Péter 1:1-7 verseit, láthatjuk, Derek hogyan magyarázza ezeket az építőköveket, és azt, hogy miként tudjuk őket sorban, egytől egyig beépíteni az életünk alapzatába.

Tulajdonságok

ISBN: 9789638974983
Kiadó:
Derek Prince Ministries Magyarország
Eredeti cím:
Receiving God's Best - Be Perfect - But How?
Méretek:
148 x 212 x 14 mm
Súly: 0,300kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!