Fiókom

Legyen meg a Te akaratod

Legyen meg a Te akaratod

Egy tizenhat gyermekes édesanya emlékiratai

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  4100 Ft
Fizetendő:
4100 Ft

Leírás

“Sok minden forgott bennem. Máris feladjam az önállóságomat? Ilyen fiatalon nem akartam még férjhez menni. Amikor értésére adtam, hogy bár nagyra becsülöm, nőként nem érzek vonzalmat felé, ő elmosolyodott, és így válaszolt:
– Ez nem probléma. Az a kérdés, mit akar Isten. Ha Ő akar egy házasságot létrehozni, akkor a kellő időben a kölcsönös vonzalmat, szeretetet is megadja.

Ebben egyetértettünk, magam is így gondoltam. Egyrészt jólesett hallanom a hitnek ezt a bizonyosságát, másrészt bosszantott is egy kicsit. Irritálta az egómat hogy ennyire biztos a dolgában. Azt mondta, most nem részletezi, hogyan győzte meg őt Isten, nem akar befolyásolni. Kérdezzem meg én is az Úr akaratát, ő pedig vár a válaszomra.
 – De lehet, hogy három évig is várni kell rá!
 – Akkor három évig várok.”
(Részlet a könyvből)

Frank Sándorné Dobos Ilona (1945-2013) tizenkilenc évesen hátat  fordított mindannak, amivel egy gyönyörű, okos és tehetséges nőt csak kecsegtethet az élet, hogy legfőbb örömét immár Isten örök igazságainak megismerésében és követésében lelje. Így mondott igent leendő férjének is, aki félig ismeretlenül, minden előzetes udvarlás nélkül kérte meg a kezét.

Tulajdonságok

ISBN: 9786150163864
Kiadó:
Magánkiadás
Méretek:
136 x 209 x 15 mm
Súly: 0,350kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 284
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!