Fiókom

Luther - a kártyajáték

Luther - a kártyajáték

  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  5500,00 Ft
Internetes ár:  4950 Ft
Megtakarítás:  550,00 Ft (10%)

Leírás

Vajon ki mennyit tud Luther Márton életéről? Ki volt ő: vidám egyetemi diák, kötelességtudó szerzetes, szókimondó egyházkritikus, álruhás számkivetett, sörkedvelő családapa vagy esetleg mindez egyszerre?

A Luther kártyajátékban a játékosok írnokokat testesítenek meg, akik a nagy reformátor életének fontos fejezeteit jegyzik fel az utókor számára. Miközben történeteiket bővítik, arra is figyelniük kell, nehogy versenytársaik különféle trükkökkel meghamisítsák vagy megrövidítsék az általuk leírtakat.

A kártyajáték ezért amellett, hogy hitelesen, mítoszok nélkül megismerteti a játékosokkal a reformáció eseményeit, izgalmas és szórakoztató is. Kiválóan alkalmas baráti, családi kikapcsolódásra, de iskolai, konfirmációi oktatási segédanyagnak is. Méltó megünneplése a reformáció 500. évfordulójának!

Tulajdonságok

Kiadó:
Magánkiadás
EAN: 5999887606007
Méretek:
218 x 218 x 52 mm
Súly: 0,735kg
Kötés: Doboz
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!