Fiókom

Már a földön boldog lehetsz

Már a földön boldog lehetsz [Antikvár könyv]

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Antikvár könyv

Internetes ár:  100 Ft Alig használt
Fizetendő:
100 Ft

Leírás

Részlet:

A hegyi beszéd minden prédikációk prédikációja. A hegy, amelyen elhangzott, Kapernaum városának közelében volt. Boldogságok hegyének is nevezik. Ebben a prédikációban Jézus egészen új módon jelentette ki az Atyát. Jézus egészen új módon jelentette ki az Atyát. Jézus ezt a hegyet választotta ki, ellentétben a törvény hegyével.
Amikor a Sinai-hegyen a szövetséget megkötötték, a hegy füstölgött és a föld megrendült. Mennydörgés és villámlás kísérte Isten lejövetelét. Senkinek sem volt szabad a hegyre lépnie, sem embernek, sem baromnak. Arra a hegyre, amelyen Jézus a boldogságokról mesélt, senkinek sem volt tilos a felmenetel. Ide mindenki meghívást kapott. Bárki odamehetett és halhatta az örvendetes üzenetet. A Sinai-hegyen arról volt szó, hogy mit szabad tenned és mit nem szabad, itt pedig: "Boldogok..." Jézus itt nem egy jövendőbeli boldogságról beszél, hanem olyan boldogságról, ami itt a földön van. Nem azt mondja, hogy "boldogok lesznek", hanem "boldogok...". Már most beszélhetünk egy boldog tudatról. Mily öröm! Csendesedj most el egészen és hallgasd meg, mit akar neked az Úr Jézus mondani ezzel az Igével: "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." 

Tulajdonságok

Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Állapot: Alig használt
Méretek:
107 x 168 x 3 mm
Súly: 0,053kg
Kötés: Füzetkapcsolt
Oldalszám: 80
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!