Fiókom

Magdaléna jelentősége

Magdaléna jelentősége

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  900,00 Ft
Web ár:  450 Ft
Fizetendő:
450 Ft
Megtakarítás:  450,00 Ft (50%)

Leírás

Tanulmány-füzet a Magdaléna c. film mellékleteként, melyet önállóan is használhatunk.

"Miután végére értem ennek a tanulmánynak, megértettem, hogy Isten szeret anélkül, hogy meg kellene felelnem egy követelményrendszernek." /Egy keresztény szolgálatot végző nő/

"Most már tudom, hogy valóban bocsánatot nyertem az életem rossz döntéseiért. Újra tanulom, hogyan kell fejleszteni az Isten által kapott ajándékaimat." /Egy fiatal nő egy rehabilitációs otthonból/

SIKER: A munkafüzetet segítségképpen készítettük számodra, hogy eredményesen vezethess kiscsoportot és közösen fejlődhessetek a Szentírás tanulmányozása közben. Lehet, hogy már van némi tapasztalatod a csoportvezetésben és szert tettél egy kis önbizalomra, ezért izgalmasnak találod ezt az új lehetőséget. Viszont az is lehet, hogy láttad a filmet, szeretnéd másokkal is megbeszélni, de tele vagy félelemmel, mert még soha nem vezettél kiscsoportot, azonban úgy látod, senki nem fogja ezt megtenni helyetted. Bármi legyen is a helyzet, csak biztatni tudunk: "Képes vagy rá! mi segítünk neked."

FELÉPÍTÉS: A "Munkafüzet" hat tanulmányból áll, amely a filmet különböző szempontok szerint dolgozza fel. Két órát javaslunk minden tanulmányhoz. A szöveg néhány háttér-információt és kulturális összefüggést tár fel, melynek fényében a Szentírás szövege jobban érthető. De a legfontosabb elegendő időt szentelni arra, hogy megbeszéljétek a kérdéseket. Az igeverseket leírtuk a szöveg mellé, ugyanis előfordulhat, hogy nem lesz mindenkinek saját Bibliája, illetve olyan személyek is jöhetnek majd, akik nem ismerik a Bibliát és nem egyszerű nekik megtalálni az igeverseket. Szeretnénk ezzel is segíteni nekik.

A FELFEDEZÉS ÖRÖME: Szeretnénk mi hárman (akik hosszú évek óta a "New Life Eastern Europe" nevű missziónak dolgozunk), ha a résztvevők osztoznának a felfedezés örömében, amelyben nekünk is részünk volt az anyag összeállítása közben, a Szentírás igéinek olvasása és megbeszélése során. Bízunk benne, hogy egyre jobban megszereted Magdalénát, értékeled a hitét és bátorságát, miközben csatlakozunk hozzá a Jézust követő úton.


Tulajdonságok

ISBN: 9789630805674
Kiadó:
Magánkiadás
Kód: 4145
Méretek:
141 x 214 x 6 mm
Súly: 0,130kg
Kötés: papír
Oldalszám: 75
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!