Fiókom

Magvető

Magvető

(Illusztrátor) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  8900,00 Ft
Internetes ár:  8010 Ft
Fizetendő:
8010 Ft
Megtakarítás:  890,00 Ft (10%)

Leírás

Egy képzeletbeli tartományban megváltásra várnak a földek, hiszen rossz föld nem hozhat termést. Erre a tövissel, szikákkal és útféllel teli vidékre kell a misszionáriusoknak kimenni szolgálni. A misszionáriusoknak saját karakterük van, egyikük számára az imádság a legfontosabb, másikuk számára az igeolvasás, a harmadiknak áldott minden cselekedete. A gyülekezetépítés különböző szolgálatok (bibliaiskola, imakör, diakóniai szolgálat) beindításával történik. Ám a földek megváltása, a gyülekezet felépítése emberi erőből nem lehetséges, ezért a misszionáriusok minden cselekedetét áldás kell, hogy kísérje. A gyülekezet munkáját különböző (nem várt) események is tarkítják, amelyek lehetnek jók vagy rosszak.
Isten munkásainak nem az a céljuk, hogy egymást legyőzzék, hanem hogy a szolgálatban egymást erősítsék. A gyülekezetek között ezért útkapcsolatok létesíthetők, s a játékosok óhatatlanul is keresik az egymáshoz vezető utakat, a közös szolgálatok lehetőségét. A misszionáriusok gyülekezetük felépítése után új missziói állomást keresnek maguknak, hiszen a játék célja, hogy megváltást nyerjen az egész föld.

Tízéves kor felett ajánljuk, 3-12 játékos számára. Játékidő 2 óra.


Tulajdonságok

ISBN: 5998175309750
Kiadó:
Parakletos
Kód: 1913
Méretek:
300 x 300 x 60 mm
Súly: 1,400kg
Kötés: doboz
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!