Fiókom

Maszáj

Maszáj

Az evangélium sorsfordító ereje egy afrikai törzs életében

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1500,00 Ft
Internetes ár:  1350 Ft
Fizetendő:
1350 Ft
Megtakarítás:  150,00 Ft (10%)

Leírás

Dr. Paul White, a jól ismert ausztrál író Tanganyikában dolgozott orvos-misszionáriusként. Az itt szerzett élmények alapján írt könyveiben az afrikai életet, annak  kihívásait, nehézségeit, izgalmait mutatja be, saját tapasztalatait az olvasóhoz közel hozva. A Maszáj c. könyve John Mpaayei maszáj vezető élete alapján készült. Ez a  vad, büszke, harcos nép sok helyen még ma is ragaszkodik hagyományos életmódjához, a nomád marhapásztorkodáshoz, a hosszú lándzsát forgató harcosok neveléséhez, babonás hitvilágához. Ez a magával ragadó történet bemutatja életmódjukat, testi szükségleteiket, melyek a dzsungelkórházba vezetik őket, és lelki szükségleteiket, melyek hatására megnyitják szíveiket Isten előtt. Betekintést nyerhetünk a dzsungeldoktor által működtetett kórház mindennapjaiba és az itt élők életében bekövetkező drámai eseményekbe.

Tulajdonságok

ISBN: 9786155189548
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím: Maasai
Méretek:
123 x 183 x 17 mm
Súly: 0,185kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 184
Megjelenés dátuma: 2014.06.10
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Vélemények és ismertetők

Horváth Béláné  (2019.07.12)

Dzsungel doktor nagyobb gyerekeknek szóló történetei teljesen odabilincselték 11 éves fiamat a fotelhoz. Már az összes könyvet felfalta, ami a kezébe került Paul White-tól. A megindítóan izgalmas történeteket muszáj volt nekem is elolvasnom. Evangelizálásra ösztönöz. Bárcsak megjelennének újra azok a részek, amelyek elfogytak! (Ötgyerekes édesanya)

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!