Fiókom

Meghitt kapcsolatban az Atyával

Meghitt kapcsolatban az Atyával

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  2400 Ft
Fizetendő:
2400 Ft

Leírás

Ez a könyv azoknak szól, akik olyan szenvedélyes szeretettel szeretik Jézus Krisztust, ahogy a menyasszony a vőlegényét. Azoknak, akik arra vágynak, hogy az a szeretet töltse be őket, amellyel az Atya-Isten a saját Fiát szereti, s úgy akarnak az Atya felé fordulni, mint Jézus, amikor a földön járt.

Valójában ez a szeretet árad a Biblia minden lapjáról, mégis, talán leginkább János evangéliumából. Ezért is született meg ez a könyv: János evangéliumában versről versre haladva vezeti az olvasót egyre beljebb az isteni szeretet köreiben. Mi hasonlítható ahhoz az örökkévaló tűzhöz, amellyel az Atya és a Fiú egymást szereti? Ki mérhetné fel ennek a mélységeit?

Mégis, pontosan ebbe az "izzó kohóba" hív bennünket az evangélium, és ez a könyv is. Nem kevesebbet kínál föl Isten azoknak, akik szívvel-lélekkel szeretik őt, mint hogy beléphetnek abba a közösségbe, amelyben az Atya, a Fiú és a Szent Szellem öröktől fogva élnek.

Az egyes versekhez fűzött gondolatok, mint a nagyítóüveg, ráirányítják az olvasó figyelmét az Atyával való kapcsolat rejtett kincseire, bevezetnek annak rejtelmeibe - s akit elkap ez az "örvény", az többé nem kívánkozik "pótlékok" után! Hiszen mi másért teremtett és váltott meg bennünket Isten, minthogy teljes lényünkkel, és azzal a szeretettel szeressük Őt, amely a Fiúban él az Atya iránt?

Előzetes

Tulajdonságok

ISBN: 9630652551
Kiadó:
Imádság Háza a Nemzetekért
Kód: 6703
Méretek:
158 x 230 x 11 mm
Súly: 0,450kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 247
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

A kimondhatatlan ajándék
A kimondhatatlan
ajándék
papír:  675 Ft
750,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!