Fiókom

Megszabadított élet

Megszabadított élet [Használt / antikvár példány]

Bibliai elbeszélés

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Használt / antikvár könyv

Elérhetőség
Egyedi példány(ok), 1 db!
Internetes ár:  700 Ft

Leírás

Pál apostolnak – képe címlapunkon – első római fogsága idején szolgál Onesimos, aki az apostol mellett hitre jut. Pál egy idő után visszaküldi őt régi gazdájához, Filemonhoz, Filippibe. Ám Onesimos éppen Filemontól korábban megszökött rabszolga! Vajon kiszolgáltatja őt Pál Filemonnak, az egykori rabtartónak? Mit jelent Onesimosnak a megváltott élet?

Erre a kérdésre felel ez a mindvégig izgalmas regény. A tudós professzor, kortörténeti szakember és ismert szépíró lebilincselő meseszövéssel tárja fel a kolossébeli, az efézusi és a filippibeli keresztyén gyülekezetek születésének korát. A filippi levél keletkezésének egyenesen szem- és fültanúja az olvasó. A keresztyén hit mai kérdéseiben is elgondolkoztat és tanít ez a könyv.

Tulajdonságok

ISBN: 9637020667
Kiadó:
Evangéliumi
Állapot: Jó
Méretek:
140 x 197 x 17 mm
Súly: 304,000kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 319
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!