Fiókom

Megvallásaim és kihirdetéseim

Megvallásaim és kihirdetéseim

Mit mond a Lélek a Gyülekezeteknek

(Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)
Vásárlási információk

Megrendelhető

Bolti ár:  600,00 Ft
Internetes ár:  540 Ft
Megtakarítás:  60,00 Ft (10%)

Leírás

Azért írtam ezt a füzetet, mert hiszem, hogy a Szent Szellem újra hangsúlyozza a gyülekezetekben a megvallások és kihirdetések jelentőségét. Sok nagyszerű könyv született már ebben a témában az utóbbi években, de az én célom ezzel a füzettel, hogy röviden, lényegre törően és gyakorlati módon adjak tanítást és segítséget ezen a területen.

Korai keresztény éveimben már találkoztam a megvallásokról és kihirdetésekről szóló tanítással és többször gyakorlatba is ültettem azokat. Nagy hatással volt rám David Yonggi Cho szolgálata 1993-ban, amikor az Olimpiai csarnokban prédikált. Az alkalom dicsőítésvezetőjeként közelről láttam Cho-t és szinte rám ragadt az az imádkozó kenet, amiben ő élt. Emellett szenvedélyesen hitt az isteni gyógyulásban és abban, hogy Jézus sebei által már meggyógyultunk. Az összejöveteleken sok csoda történt, és Yonggi Cho mindig azt hangsúlyozta, hogy Jézus a kereszten nemcsak bűneinket, hanem betegségeinket is magára vette.

 - a szerző

Tulajdonságok

ISBN: 9789638837448
Kiadó:
Imádság Háza a Nemzetekért
Méretek:
105 x 210 x 2 mm
Súly: 0,040kg
Kötés: Füzetkapcsolt
Oldalszám: 40
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Prazsák László

Prazsák László az énekes léviták egyik mai szellemi utóda. Sok, széles körben ismert dicsőítő ének szerzője, számtalan dicsőítő alkalom szervezője és vezetője, de legfőképpen abban követője Dávid egykori énekeseinek, hogy ugyanaz a lelkület él benne: az ő számára is életforma a dicsőítés, nem csupán feladat, elfoglaltság, vagy foglalkozás. Az Imádság Háza Gyülekezet egyik vezetőjeként évek óta fáradozik azon, hogy a hazai dicsőítő együtteseket segítse, tanítsa, képezze, vezesse - és segítségükkel elindítsa Budapesten a 24 órás, folyamatos dicsőítést.
László és felesége, Csilla három fiúgyermekükkel együtt Budapesten élnek.

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!