Fiókom

Megvallásaim és kihirdetéseim

Megvallásaim és kihirdetéseim

Mit mond a Lélek a Gyülekezeteknek

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  600,00 Ft
Internetes ár:  540 Ft
Fizetendő:
540 Ft
Megtakarítás:  60,00 Ft (10%)

Leírás

Azért írtam ezt a füzetet, mert hiszem, hogy a Szent Szellem újra hangsúlyozza a gyülekezetekben a megvallások és kihirdetések jelentőségét. Sok nagyszerű könyv született már ebben a témában az utóbbi években, de az én célom ezzel a füzettel, hogy röviden, lényegre törően és gyakorlati módon adjak tanítást és segítséget ezen a területen.

Korai keresztény éveimben már találkoztam a megvallásokról és kihirdetésekről szóló tanítással és többször gyakorlatba is ültettem azokat. Nagy hatással volt rám David Yonggi Cho szolgálata 1993-ban, amikor az Olimpiai csarnokban prédikált. Az alkalom dicsőítésvezetőjeként közelről láttam Cho-t és szinte rám ragadt az az imádkozó kenet, amiben ő élt. Emellett szenvedélyesen hitt az isteni gyógyulásban és abban, hogy Jézus sebei által már meggyógyultunk. Az összejöveteleken sok csoda történt, és Yonggi Cho mindig azt hangsúlyozta, hogy Jézus a kereszten nemcsak bűneinket, hanem betegségeinket is magára vette.

 - a szerző

Tulajdonságok

ISBN: 9789638837448
Kiadó:
Imádság Háza a Nemzetekért
Méretek:
105 x 210 x 2 mm
Súly: 0,040kg
Kötés: Füzetkapcsolt
Oldalszám: 40
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!