Fiókom

Mentorálás 101

Mentorálás 101

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Internetes ár:  1450 Ft
Fizetendő:
1450 Ft

Leírás

Segítesz másoknak a következő szintre emelkedni?
Kérdezd meg a legkiválóbb vezetőket bármely szervezetben, hogyan fedezték fel a sikerhez vezető utat, és gyakran ugyanazt a választ fogod hallani tőlük: volt egy jó mentoruk.
A nemzetközi vezetési szakértő, John Maxwell most a mentori tevékenység lényegét összegzi egy rövid, olvasmányos kötetben. A Mentorálás 101 - ben a szerző bemutatja a szükséges lépéseket, amelyekkel eredményesen átörökítheted saját sikeredet valaki másra. Elmagyarázza, hogyan választhatod ki mentori tevékenységed megfelelő alanyát, hogyan teremtheted meg a megfelelő környezetet a leendő vezetők gyarapodásához és fejlődéséhez, és hogyan indíthatod el őket a siker útján.
Mitévő léGy, ha egész életedben halmoztad az eredményeket, de soha nem osztottad meg a bölcsességedet senki mással? Ne hagyd , hogy a siekred tovatűnjön veled!
MENTORKÉNT OLYAN ÖRÖKSÉGET TEREMTHETSZ, AMELY MÉG SOKÁIG FENNMARAD AZT KÖVEETŐEN IS, HOGY TE VISSZAVONULTÁL A VEZETÉSTŐL


Tulajdonságok

ISBN: 9789639730069
Kiadó:
Bagolyvár
Eredeti cím: Mentoring 101
Kód: 4406
Méretek:
120 x 165 x 6 mm
Súly: 0,102kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 109
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!