Miért pont én?
Miért pont én?

Miért pont én?

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

1755 Ft


Ár:
1755 Ft
Megtakarítás::
195 Ft (10%)

Amíg a készlet tart!
  Kosárba teszem
"Tizenhárom éves koromban, amikor a Bár Micvá minden zsidó fiút felnőtté avat, Tel Aviv egyik külvárosába, Holonba költöztünk. Ezzel együtt ártatlan gyerekkorom éveit nyugtalan, kereső kamaszkor váltotta fel. Tizenhat évesen elszöktem otthonról, és az eilathi hippik között találtam magam. Hat évvel később elhagytam Izraelt, és az élet sűrűjébe vetve magam a kalandoknak és az utazásnak éltem. Európába, majd a Bahama-szigetekre kerültem, végül New Jersey-ben kötöttem ki, ahol ékszerboltot nyitottam."

Jakov úgy gondolta, az "amerikai álom" válik valóra életében, és nem is sejtette, hogy az igazi fordulat csak ezután következik. Sorsában tükröződnek a modern Izrael küzdelmei, szorongató problémái, melyek a zsidó lét nagy kérdéseihez, majd a végső igazság kereséséhez vezették. Őszinte személyességgel, humorral átitatott vallomása a héber, angol és finn kiadás után most magyar nyelven is az olvasók kezébe kerülhet.
ISBN: 9789638821102
Kiadó: Zúgó Szél
Eredeti cím: Why Me?
Méretek: 140 x 200 x 17 mm
Súly: 0,380kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 296
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!