Mi az igazság?
Mi az igazság?

Mi az igazság?

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

765 Ft


Ár:
765 Ft
Megtakarítás::
135 Ft (15%)

Igény szerint beszerezhető
  Kosárba teszem

A Bibliában sokat olvashatunk az igazságról. Mégis sokszor hangzik el ez a kérdés, különösen napjainkban, amikor az információáradat nagyon bonyolulttá és zavarossá tette világunkat.

Jézus Krisztus azért született és jött el ebbe a világba, hogy az igazságról bizonyságot tegyen. Ő ott volt a teremtésnél, amikor az Atya ezt a látható világot a láthatatlan szellemi világ mintájára teremtette meg, azaz a láthatatlan igazságot láthatóvá tette. Erről tett bizonyságot.

Az igazság nem más, mint a valóság, mely az Ő beszéde. Nem vita kérdése, hanem megváltoztathatatlan tény. Aki elfogadja az Igét és magáévá teszi, azt ez az igazság szabaddá teszi mindattól, ami akadálya a boldogságnak. Aki megalkuszik, az marad saját vágyainak rabja.

Ehhez hit kell. Aki elhiszi, hogy Jézus minden szava igazság, az hajlandó Neki engedelmeskedni. Attól kezdve ő maga is az igazságról fog bizonyságot tenni, mert úgy kap választ erre a kérdésre, hogy megéli az igazságot.

ISBN: 9786158009645
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Méretek: 141 x 203 x 7 mm
Súly: 0,147kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 96
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!