Fiókom

Mi van... és mi vár rád a halál után?

Mi van... és mi vár rád a halál után?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Internetes ár:  1500 Ft
Fizetendő:
1500 Ft

Leírás

E könyv célja: meggyőzni az olvasót arról a tényről, hogy a halál nem végállomás! A földi életünk egy rövid szakasza magának az ÉLETNEK, mégis itt dől el, hogy hol és milyen lesz a folytatás, amely majd vég nélkül tart.

E könyv röviden bemutatja, hogy miként vélekedtek a halálról az emberek az ősi időkben, mit tanítanak a jelenlegi vallások a keresztyén felekezetek, valamint a vallásokhoz nem tartozó mai emberek arról, hogy mi következik a halál után.

A halál utáni létről szóló mondanivalóm lényege a Bibliára épül. A Szentírás világosan elénk tárja a halál eredetét és az Istenből való élet győzelmét a halál fölött. Eszerint Jézus Krisztus, az Isten Fia, - aki által teremtetett minden - velünk (emberekkel) azonosulva, önként vállalt váltsághalála után, romolhatatlan testben feltámadt és ezzel biztosította azt, hogy minden ember feltámad! Ez nem függ a hitünktől, vagy a véleményünktől: ez Isten döntése és akarata!

E könyv írójának célja: hitre, hit által az üdvösség elnyerésére vezetni azokat, akik még nem hisznek, vagy kételkednek. A hitben élők számára pedig szeretném feltárni a halál utáni örök élet végtelen gazdagságát, örömteljes és dicsőséges reménységét, hogy még több és teljesebb odaszánással készüljünk az "Úr napjára", amikor a mennyei Vőlegénnyel egyesülünk, és mindenkor Vele leszünk.

A könyv címe: Mi van...és mi vár rád a halál után? azért teszi ilyen személyessé ezt a kérdést, mert szeretném, ha minden olvasó felismerné, hogy a földi életünk legfontosabb kérdésére kell megtalálni a helyes választ.


Tulajdonságok

Kiadó:
Menedék Alapítvány
Kód: 3847
Méretek:
143 x 205 x 15 mm
Súly: 0,360kg
Kötés: papír
Oldalszám: 268

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!