Fiókom

Mindeddig...

Mindeddig...

Az első magyarországi baptista gyülekezet története

(Író) , (Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Jelenleg nem kapható

Bolti ár:  2800,00 Ft
Internetes ár:  2520 Ft
Fizetendő:
2520 Ft
Megtakarítás:  280,00 Ft (10%)

Leírás

A naplórészletek, levelek, jegyzőkönyvek idézeteinek olvasása közben másfél évszázad elevenedik meg előttünk. Élményszerű képet kaphatunk egy gyülekezet kialakulásáról, fejlődéséről, kríziseiről és megújulásáról. Megismerhetjük a benne szolgáló hívők életét, örömeit és szenvedéseit, ünnep- és hétköznapjait.
Nem csupán egy gyülekezet szűken vett történetét ismerhetjük meg, hiszen minden esemény beágyazódik az adott időszak társadalmi-politikai helyzetébe is, amiből szintén ízelítőt kaphat az olvasó.
Példaképek hiányától szenvedő korunkban elleshetünk valamit azoknak az embereknek az önfeláldozó életéből, akiknek köszönhetjük azt, ami most van. De tanulhatunk abból is, hogy mi az, amit másképpen lehetne csinálni.
De mindezeknél sokkal nagyobb élmény az, hogy nyomon követhetjük, hogy hogyan bontakozik ki Isten embermentő missziója a téridő egy adott pontján: a Wesselényi utcai baptista gyülekezetben. Mert a Lélek megelevenítő munkája nélkül minden csak hiábavaló fáradozás. Vele és általa azonban az emberi tökéletlenség sem akadály, mert ma is meg lehet tapasztalni, hogy megsegít az Úr.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639564893
Kiadó:
Harmat
Kód: 6417
Méretek:
165 x 240 x 23 mm
Súly: 0,500kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 303
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Egyháztörténet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!