Fiókom

Mindent Gizelláért - A neve egyszerűen Péter

Mindent Gizelláért - A neve egyszerűen Péter

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Internetes ár:  1000 Ft
Fizetendő:
1000 Ft

Leírás

Két regény egy kötetben

Mindent Gizelláért!
Megrendítő történet egy olyan kislányról, aki magán hordozza otthonának lelki légkörét azután is, hogy a II. világháború eseményei kiszakítják őt megszokott környezetéből. Gizella teljesen magára marad, és az ő Megváltójába kapaszkodó gyermeki hite gúnyolódást, meg nem értést vált ki azokból, akikkel találkozik. De ez őt nem rendíti meg! Ha valami megoldhatatlan nehézség merül fel a kis gyerekcsapat életében, akikkel együtt vándorol: imádkozik. Ha valahol kapnak egy darab kenyeret: hálát ad. Számára ez a legtermészetesebb dolog a világon. Minden kis segítségben meglátja Isten hatalmas cselekvő kezét...

A neve egyszerűen "Péter"
A 13 éves fiú, akinek anyját és kishúgát szeme láttára ölték meg, iszonyatos lelki traumával vándorol Németország útjain. Teljesen kilátástalan a jövője, amikor Gizellával egy elhagyott házban összetalálkozik. A hamarosan négy főre bővülő gyerekcsapat együtt átélt kalandjai, civódásai - de egyre erősödő összetartozása is izgalmas történetsorozattá áll össze. Miközben megpróbálnak életben maradni, Péter mély lelki tusákat vív magában, mivel Gizella gyermeki hite és imádságai az ő megkeményedett, Isten ellen fordult és tagadásba süllyedt szívét is kérdések elé állítja. Miközben hadakozik Isten akaratával, egy időre fiúkból álló, bűnöző banda vezetőjévé válik... A történet fiatalok és idősebbek számára is izgalmas olvasmány, amely nemcsak a II. világháború utáni nyomort ábrázolja élethűen, hanem egy serdülő fiú Istennel való hadakozását és hozzátalálását is.

Tulajdonságok

ISBN: 9637369511
Kiadó:
Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím:
Alles wegen Gisela - Er heisst ganz einfach Peter
Kód: 6192
Méretek:
143 x 198 x 15 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 176
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Hannelore, mi  lesz belőled?
Hannelore, mi lesz
belőled?
Papír:  720 Ft
800,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Olaf, hová futsz?
Olaf, hová futsz?papír:  700 Ft

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Gyermekkönyvek

Vélemények és ismertetők

Lévay  (21.09.2012)

Mindkét történet klassz mind lányoknak, mind fiúknak. Az én gyerekeim sokat tanultak ebből a kitartásról, önfeláldozásról. Izgalmas és tartalmas is.

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!