Fiókom

Mint csillagok a világban

Mint csillagok a világban

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  1500,00 Ft
Internetes ár:  1350 Ft
Fizetendő:
1350 Ft
Megtakarítás:  150,00 Ft (10%)

Leírás

Lindsay Brown könyve a keresztény diákmozgalom hiteles és fordulatos történetét mutatja be az elmúlt ébtizedektől napjainkig. A szerző személyes beszámolókat használ fel dokumentumértékű írásában, melyek azoktól a diákoktól származnak, akik a Fülöp-szigetekről Ecuadoron át Ukrajnáig a világ legkülönbözőbb pontjain osztják meg hitüket társaikkal gyakran komoly áldozatot vállalva. A mintegy százötven országra kiterjedő egyetemi missziót a Nemzetközi Evengéliumi Keresztyén Diákszövetség (IFES) fogja össze, melynek a magyar diákszervezet, a MEKDSZ is tagja. "Ebben a könyvben valóságos történetek vannak - írja a szerző.- Történetek, amelyek arról szólnak, miként használta Isten a diákokat és az egykori diákokat; történetek, amelyek semmivel sem maradnak el azok mögött, amelyekben Isten valamely más generáció tagjain keresztül munkálkodott."

Lindsay Brown huszonöt éven át volt az IFES munkatársa, ebből tizenhat évig a szervezet főtitkáraként járult hozzá a diákmozgalom növekedéséhez. Jelenleg a Lausanne-i Mozgalom nemzetközi igazgatója. (Az evangéliumi keresztény vezetők által alapított szervezet az egész világra kiterjedő interkulturális missziót tekinti céljának.)


Tulajdonságok

ISBN: 9789632880587
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
Shining Like Stars
Kód: 4164
Méretek:
140 x 196 x 13 mm
Súly: 0,296kg
Kötés: papír
Oldalszám: 244
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!