Fiókom

Mire megyünk Istennel?

Mire megyünk Istennel?

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  4500,00 Ft
Internetes ár:  4050 Ft
Fizetendő:
4050 Ft
Megtakarítás:  450,00 Ft (10%)

Leírás

Vajon mit nyer a hitéből az üldözött kínai paraszt, az egyetemista, aki túlélte egy ámokfutó vérontását, az egykori szexrabszolga, és az apartheid áldozata, akit megfosztottak szeretteitől? Vajon hogyan mozgósíthatjuk a hitünket, amikor minden érv Isten gondviselése ellen szól? Az elnyomás, az erőszak, a betegség és a függőség közepette hogyan férhetünk hozzá Isten szeretetéhez és jóságához?

A szerző betekintést nyújt tíz konkrét, embert próbáló történelmi helyzetbe a világ különböző részein, ahol nem csupán újságíróként, hanem a kegyelem üzenetének közvetítőjeként volt jelen. Benyomásait a helyszínen elhangzott előadásainak szövegével egészíti, és bemutatja, mihez kezdenek hitükkel a keresztények ebben a sokszínű világban, a legképtelenebb élethelyzetekben, ma, a 21. században.

Tulajdonságok

ISBN: 9789632886367
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
What Good Is God?
Méretek:
148 x 204 x 21 mm
Súly: 0,451kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 312
Nyelv: magyar

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!