Fiókom

Mizu 2. kártyajáték

Mizu 2. kártyajáték

Kapcsolatépítő kérdésekre építő társasjáték

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2990,00 Ft
Internetes ár:  2691 Ft
Fizetendő:
2691 Ft
Megtakarítás:  299,00 Ft (10%)

Leírás

 A MIZU kártya olyan ifis segédanyag, amelyet fel lehet használni egy ifialkalom kezdetén „bemelegítő játéknak” vagy egy téma felvezetéséhez. A francia kártya mintájára 52 kérdéssel ellátott lap található a pakliban. A négy szín: ♠️♣️♥️♦️ egy-egy témakört jelöl. A csomag minden egyes lapján egy-egy kérdés, mondat áll. Ezeket a kérdéseket négy csoportba lehet osztani. Az egyik fajta kérdéscsoport a „Jégtörő kérdések” címet kapta, ezeken a lapokon lazább, könnyedebb, mégis érdekfeszítő kérdések vannak, melyek a csendesebbeket is szóra bírhatják. A második kategória a „Vitaindító” nevet kapta. Megosztó és provokatív kijelentő mondatok, amelyek célja, hogy a fiatalok véleményeket ütköztessenek, fejlődjön a vitakultúrájuk, izgalmas beszélgetéseket generáljon. A harmadik csoportba az „Istennel kapcsolatos kérdések” tartoznak. Ezek mély kérdések a keresztyénségről, istenképekről és hitgyakorlatról, amelyekre választ keresve mélyülhet a fiatalok kapcsolata Istennel. A negyedik kérdéscsoport az „Önismereti kérdések”, melyek megválaszolásával a fiatalok közelebb kerülhetnek saját magukhoz.

A MIZU olyan segédanyag, amely színesítheti az ifialkalmakat, bővítheti a beszélgetésindító technikákat, segíthet egy mélyebb téma átbeszélésében, vagy csak egyszerűen szórakoztat.

Előzetes

Tulajdonságok

Kiadó:
Ifjúságépítők
Méretek:
62 x 94 x 20 mm
Súly: 0,100kg
Kötés: Doboz
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!