Mizu 3. kártyajáték
Mizu 3. kártyajáték

Mizu 3. kártyajáték

 
0,0 (0 szavazat)

4050 Ft


Ár:
4050 Ft
Megtakarítás::
450 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
Mizu harmadszor is!

A Mizu kártyasorozat egy beszélgetést indító játék. A francia kártya mintájára 52 kérdéssel ellátott lap található a pakliban. A négy szín ♠️♣️♥️♦️ egy-egy témakört jelöl (bemelegítő kérdések, Istennel kapcsolatos kérdések, párkapcsolati kérdések, szexualitást érintő kérdések), melyek segítségével elgondolkodhatunk, Istennel milyen terve van az életünkben.

A négy téma leírása
 * Bemelegítő kérdések - könnyedebb, mégis érdekfeszítő kérdések, amik segítenek megérkezni a párkapcsolat és a szexualitás témájához.
 * Istennel kapcsolatban - mély kérdések arról, hogy Isten mit mond a párkapcsolatról, szexualitásról. Segít elindulni, gondolkodni arról, hogy mi az Isten akarata ezekkel, mit gondolhat ezekről.
 * Párkapcsolat - a házassággal és a házassághoz vezető párkapcsolati úttal kapcsolatos kérdések: lehetőségek, örömök, kihívások, hibák. Hogyan érdemes belevágni, miket lenne jó elkerülni?
 * Szexualitás - a szexualitás megélése, pornó, védekezés, házasság előtti szex. Mit gondolsz ezekről? Kérdések, amik talán még több kérdéseket szülnek.
Kiadó: Ifjúságépítők
Méretek: 61 x 93 x 21 mm
Súly: 0,097kg
Kötés: Doboz
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!