Nagyobb Ő - Értékmozaik
Nagyobb Ő - Értékmozaik

Nagyobb Ő - Értékmozaik

Katolikus papból lett református lelkipásztor feleségének vallomása

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

4401 Ft


Ár:
4401 Ft
Megtakarítás::
489 Ft (10%)

Jelenleg nem kapható
Két könyv egy kötetben!

Nagyobb Ő - Katolikus papból lett református lelkipásztor feleségének vallomása
Mint mindennek, történetünknek is legalább kétféle olvasata lehet: "Milyen becsületesek, vállalják tettüket, egyenesen akarnak járni az Úr útján, és még bizonyságot is tesznek Isten csodás munkájáról." Vagy: "Milyen erkölcstelenség ez az egész, és még beszélnek is róla, nemhogy csöndben maradnának!" A hívő ember nem öncélúan sztorizgat, hanem élete minden eseményében Istent keresi, és bizonyságot tesz. Ki lenne oly ostoba, hogy csak úgy feltár életéből ily mélységeket - belekalkulálva, hogy sokan megszólhatják -, hacsak nem azért, hogy Isten nagysága domborodjék ki, valamint az, hogy Ő az egyeneset megáldja, tévedéseinket - bűnvallás után - megbocsátja? Micsoda gazdagság: az ige szerint egyenesbe hozni az életünket, és micsoda gazdagság bajokban, örömökben is az Úrral maradni! Soraim bátorítás, remény lehet mindazoknak, akik azt gondolják, hogy a nehézségekből, a kilátástalanságból nincs kiút. Örömökben gazdag és egyben megpróbáltatásokkal teli életutunkon keresztül szeretném elmondani, hogy NAGYOBB Ő!

Értékmozaik - Út a boldogélethez
Bizonyságom az, hogy Isten nagyobb mindennél. Ő nagyobb a múltunknál, a fájdalmainknál, a betegségeinknél, a csalódásainknál, a hiányainknál, a függőségünknél. Ő nagyobb a sebeinknél, a meg nem értettségünknél, a magányunknál, a kilátástalanságunknál, a szégyenünknél. Ő nagyobb a szorongásainknál, a kétségeinknél, a félelmeinknél, az önsajnálatunknál. Ő nagyobb a világnál, Ő nagyobb a halálnál, mert legyőzte azt. Ő mindennél nagyobb!
És mit jelent az Értékmozaik? Az Értékmozaik egy szemléletmód, amely hozzásegít ahhoz, hogy teljes életet élhessünk: ne sebeinkre, hanem kincseinkre nézzünk! Ez a látásmód segít a rosszból a legjobbat kihozni, a nehézben meglátni a lehetőséget. Nekünk kell döntenünk. Lehet a múlt sebeire, szemeteire nézve a mi saját, egyoldalú igazunkban, állandó békétlenségben, belső stresszben élni, s ebből összerakni a folytonosan elégedetlenkedő, sértődött, lázadó életet, egy hatalmas szemétdombot, vagy amiről a könyvem szól: lehet hálával tekinteni az értékes darabokra, s ezekből a mozaikokból egy töredezett bár, de értékes egésszé lenni, ÉRTÉKMOZAIKKÁ
ISBN: 9786150081878
Kiadó: Magánkiadás
Méretek: 148 x 224 x 28 mm
Súly: 0,770kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 548
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!