Nem pusztán rajongó

Tulajdonságok

ISBN: 9786155246333
Kiadó:
Immanuel Alapítvány
Eredeti cím: not a fan
Méretek:
140 x 215 x 15 mm
Súly: 0,225kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 220
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 2490,00 Ft
Internetes ár: 2241 Ft
Megtakarítás:  249,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Nem pusztán rajongó

Kyle Idleman (Szerző)
  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

„Jézus sohasem kért minket arra, hogy kívülállóként a partvonalon üljünk, és szurkoljunk az ügyének.”
- Craig Groeschel, a LifeChurch.tv vezető pásztora

Követed Jézust, vagy csak egy rajongója vagy? Az értelmező szótár a rajongót lelkes csodálóként definiálja. A rajongók elég közel akarnak lenni Jézushoz, hogy ennek minden előnyét élvezzék, de nem elég közel ahhoz, hogy áldozatot hozzanak. Jól megvannak azzal, hogy elismételnek egy imát, hétvégenként gyülekezetbe járnak, és kiragasztanak egy Jézus-halat az autójuk hátuljára. De Jézus valóban csak egy ilyen mértékű kapcsolatot akar?

Jézust soha nem érdekelte, hogy csodálói legyenek. Ő nem rajongókat keres.

A Nem pusztán rajongó kihívása az, hogy gondold végig, mit jelent valójában, hogy kereszténynek nevezed magad. Olyan egyenes nyíltsággal, ahogy valószínűleg nem hallod a vasárnapi iskolában, Kyle arra hív, hogy vess egy őszinte pillantást Jézussal való kapcsolatodra. Talán radikálisnak tűnik követésre szóló hívása, de Jézusnak ez a vágya minden hívő számára.

„Vedd elő a szövegkiemelő filcedet, és engedd, hogy Kyle visszavigyen a kereszténység lényegéhez. Talán még soha nem élvezted jobban a kihívást, mint most, hogy ezt az egyértelmű, lenyűgöző és magával ragadó könyvet olvasod!” - Lee Strobel, több New York Times bestseller írója

A könyvről szóló bejegyzésünket elolvashatja a CLC Blogon.

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kyle Idleman
Kyle Idleman tanító pásztor a kentuckyi Louisville-ben található Southeast Christian Churchben, amely Amerika ötödik legnagyobb gyülekezete. Ő a szerzője és a műsorvezetője a H2O: A Journey of Faith (H2O: Hitbeli utazás) és a The Easter Experience (A Feltámadás megtapasztalása) című díjnyertes videofilm-sorozatnak. Kyle-nak és feleségének, DesiRae-nek négy kiskorú gyermeke van.
Not a Fan
Not a FanPaperback:  4495 Ft
4995,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet