Onézimusz
Onézimusz

Onézimusz

Kétszeresen megszabadítva

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

1620 Ft


Ár:
1620 Ft
Megtakarítás::
180 Ft (10%)

Megrendelhető
  Kosárba teszem
Patricia St. John kalandos regényében Onézimusz, a rabszolgafiú története bontakozik ki, aki fellázadva helyzete ellen, önmagával és a környezetével harcban állva úgy dönt, hogy megszökik gazdájától. Útja során komoly mélységbe jut: gladiátorként az életéért kell harcolnia a római arénában, miközben megcsömörlik a pogány istenek kultuszától is. Elveszett helyzetében azonban megismerkedik egy Rómában fogva tartott keresztyénnel, ennek a különös, új vallásnak az egyik hirdetőjével, akinek hatására megtalálja a valódi szabadulást és Szabadítót.

Az írónő érzékletesen mutatja be egy szabad életre vágyó fiatal fiú életútját és lelkivilágát, miközben a háttérben megjelennek az 1. századi bibliai helyszínek és személyek, köztük a pogányok apostola, Pál alakja is. A könyv olyan gondolati mélységgel bír, ami miatt többnek tekinthető egyszerű ifjúsági regénynél, és érett felnőtt olvasók érdeklődésére is számot tarthat.
ISBN: 9786155624414
Kiadó: Evangéliumi Kiadó
Eredeti cím: Twice Freed
Méretek: 124 x 184 x 12 mm
Súly: 0,200kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 224
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!