Fiókom

Páratlanság újraértelmezve

Páratlanság újraértelmezve

Megélni az életet a maga teljességében

(Író)
  4.67
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Amíg a készlet tart!

Bolti ár:  1980,00 Ft
Internetes ár:  1683 Ft
Fizetendő:
1683 Ft
Megtakarítás:  297,00 Ft (15%)

Leírás

Egy ideje távol tartod magad a barátaid esküvőjétől? Családod és ismerőseid, bár kétségkívül a boldogságodat kívánják, kizárólag a házasságban találják a megoldást nehézségeidre, sőt egyetlen hírt sem várnak jobban, mint hogy bejelentsd: jársz valakivel? Néha te is úgy ébredsz, hogy egy kapcsolat mindent más színben tüntetne fel, de legalábbis könnyítene az életeden?

Carolyn Leutwiler Isten igazságával és ígéreteivel állítja szembe a szingli életforma mindennapos hazugságait és csalódásait. Saját élményeiből, valamint filmek és irodalmi művek széles köréből merítve győzi meg olvasóit aktuális helyzetük gazdagságáról, miközben spirituális, személyes, ugyanakkor társas fejlődésüket és eredményességüket segítő, egészen gyakorlati ötleteket kínál.

"Helyesen tesszük, ha minden valószínűség ellenére bátran és elszántan bízunk Isten hűségében. Közben törekedjünk az egyensúlyra, és helyzetünkkel megelégedve reménykedjünk Isten gondoskodásában" - szól a szerző receptje.

Tulajdonságok

ISBN: 9789632883090
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
Singleness Redefined
Méretek:
142 x 197 x 10 mm
Súly: 0,205kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 142
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!