Fiókom

Pusztulás és helyreállítás

Pusztulás és helyreállítás

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Jelenleg nem kapható

Bolti ár:  1490,00 Ft
Internetes ár:  1341 Ft
Fizetendő:
1341 Ft
Megtakarítás:  149,00 Ft (10%)

Leírás

Az emberi lét kezdettől fogva válságterület, rengeteg veszély leselkedik rá. Csapások, katasztrófák fenyegetik házasságunkat, anyagi javainkat, egészségünket. Ősi ellenségünk, a Sátán minden lehetséges eszközzel lop, pusztít, és kárt okoz, ahol csak tud. Ezzel szemben viszont Isten, az emberiség nagy jótevője meghirdette a helyreállítás programját. Azért jött el a földre Jézus, hogy mindent visszaszerezzen és visszaadjon nekünk, amit az ellenség ellopott. A hit-mozgalom hazánkban is jól ismert prédikátora ebben a könyvében arra buzdít, hogy a Bibliát tanulmányozva engedjük be szívünkbe a helyreállás atmoszféráját, és gyakoroljuk a hitünket a felüdülés idejében. Jerry Savelle könyve kiutat mutat életünk legmegrázóbb helyzeteiből is, és arra tanít, hogy a hit embere számára a jövő nagyon izgalmas és áldásokkal teli lesz.


Tulajdonságok

ISBN: 9637553745
Kiadó:
Patmos Records
Eredeti cím:
From DEVASTATION To RESTORATION
Kód: 2587
Méretek:
110 x 176 x 5 mm
Súly: 0,102kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 129
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

A győztes hit
A győztes hitPapír:  891 Ft
990,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Vélemények és ismertetők

Deli Vilmosné  (21.09.2012)

Karácsony előtt hallottam erről a könyvről egy kedves testvértől. Hamarosan meg is vettem, amint megláttam egy helyen. Ha lett volna annyi időm, egyszerre kiolvastam volna! És az fogalmazódott meg bennem a végére, hogy ha valami oknál fogva az életben többet nem kerülhetne biblia a kezembe, csak ez a könyv, "meg lehetne élni belőle"! /Értsétek jól./
Szeretettel:Deliné Marika

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!