Fiókom

Sebzett szívek

Sebzett szívek

Reménység a gyermekkori szexuális zaklatás felnőtt áldozatai számára

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Igény szerint beszerezhető

Bolti ár:  2500,00 Ft
Internetes ár:  2250 Ft
Fizetendő:
2250 Ft
Megtakarítás:  250,00 Ft (10%)

Leírás

Egy felmérés azt mutatja, hogy a megkérdezett nők 38%-át zaklatták 18 éves kora előtt - kisebb vagy nagyobb mértékben. Ennek mindenképpen hatása van ránk; vagy minket érint személyesen, vagy az ismerőseink közül valakit, egy közeli barátot, házastársat, szomszédot.

Szembenézni a bűn következményeivel, legyen az a mienk vagy másoké, kellemetlen. Tehát úgy teszünk, mintha jól lennénk, holott tudjuk, hogy valami bántja a lelkünket. Egy tompa fájdalom időnként feltűnik a felszínen, esetleg kísértő emlékek térnek vissza álmainkban vagy napközben.

A világ elismeri a bűn hatásait, de tökéletlen megoldást kínál. Változáshoz vezető útja az önérvényesítésről szól. Az eredmény egy önközpontú humanista, aki inkább a saját javára él, mint másokért.

Ez a megoldás olyan mintha egy lyukas csészét megtöltenénk langyos vízzel. Üres és elégedetlen marad a lélek. A zaklatás okozta sérülés szörnyű, de elenyésző ahhoz a hatáshoz képest, mely eltorzítja a kapcsolatunkat Istennel és elrabolja az örömöt, hogy szeretünk és szeretnek minket.

Az egyház nem mindig hajlandó tudomásul venni a bűn hatásait, és leegyszerűsíti a megoldást: "Bocsásd meg és felejtsd el!"

A Sebzett szívek sokkal mélyebbre megy a változásról alkotott felszínes elképzeléseknél, ugyanakkor szilárdan kitart a bibliai alapelvek mellett, amikor feltárja a károsodás mélységeit. Valóban úttörő könyv. A szívbe markoló beszélgetések először fájdalmat okoznak, majd talán ellenállást, de mindig reményt is kínálnak az őszinte olvasónak, legyen az áldozat, vagy olyan valaki, aki segíteni akar az áldozatnak.

Tulajdonságok

ISBN: 9789639390492
Kiadó:
KIA
Eredeti cím: Wounded Heart
Kód: 6635
Méretek:
150 x 224 x 16 mm
Súly: 0,370kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 280
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Lelkigondozás

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!