Fiókom

Segítség, rokonok lettünk!

Segítség, rokonok lettünk!

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  2200,00 Ft
Internetes ár:  1980 Ft
Fizetendő:
1980 Ft
Megtakarítás:  220,00 Ft (10%)

Leírás

Amikor két ember házasságot köt, egymás rokonaival is kapcsolatba kerülnek, s beépülnek az anyós, após, sógorok és sógornők alkotta népes közösségbe. Hirtelen eltérő viselkedési szokások, kapcsolati minták és családi hagyományok egész sorával találja szemben magát az újdonsült pár. S mivel a maga nemében minden família egyedi, a különbségek megannyi konfliktus forrásává válhatnak.

Az amerikai bestseller író többek között a hatalmi viszonyok, az illendőnek ítélt viselkedés, az elvárások, a szeretet és a tisztelet kifejezése, az ajándékozás, valamint az értékek és a szokások körül kirobbanó családi konflkitusok kezelésére kínál gyakorlati útmutatást. Elkötelezetten vallja ugyanis, hogy a harmonikus kapcsolatok életünk legfontosabb erőforrásai közé sorolhatók. A könyvben ismertetett alapelvek világszerte több millió házaspár számára nyújtottak segítséget kiegyensúlyozott és örömteli családi kapcsolatok kialakításában.


Tulajdonságok

ISBN: 9789632880457
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
In-Law Relationships
Kód: 3929
Méretek:
130 x 188 x 18 mm
Súly: 0,235kg
Kötés: Keménytáblás
Oldalszám: 151
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!