Segítség, szülők lettünk!

Tulajdonságok

ISBN: 9789632883571
Kiadó:
Harmat
Eredeti cím:
Now What? The Chapman Guide to Marriage After Children
Kód: 3930
Méretek:
125 x 185 x 8 mm
Súly: 0,135kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 104
Nyelv: magyar

Megrendelhető

Bolti ár: 1750,00 Ft
Internetes ár: 1575,00 Ft
Megtakarítás:  175,00 Ft (10%)
Ossza meg barátaival!

Segítség, szülők lettünk!

Gary Chapman (Szerző)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Leírás

A gyerekvállalás drámai változást jelent a kapcsolatban. A házastársak, akik a kórházi "örömcsomag" megérkezése előtt egymásnak éltek, csak évek múltával döbbennek rá: immár a gyerekeikre fordítják minden idejüket és energiájukat.

Gary Chapman, a párkapcsolatok világhírű szakértője közvetlen, olvasmányos stílusú művében praktikus tanácsokkal látja el a kisgyerekes szülőket, hogy miként őrizhetik meg házasságuk intimitását és a romantikát az éjszakai etetések, a szobatisztaságra szoktatás, a gyerekek indulatkitöréseinek megfékezése, illetve a számtalan egyéb szülői teendő rengetegében.


Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Gary Chapman
Aki már hallotta Gary Chapman valamelyik előadását, tisztában lehet azzal, hogy a házasság területén szerzett tapasztalatai személyes élményekből fakadnak. Feleségével, Karolynnal már több mint 45 éve élnek együtt, így rengeteg „válságon” és „sikeren” mentek keresztül közös életük során. Ő pontosan az az ember, akihez legfontosabb kapcsolataink javítása és gyógyítása érdekében fordulhatunk. Saját élettapasztalatai, illetve 35 évnyi lelkipásztori és pártanácsadói működése után jelentette meg a Hangolva-sorozat első, Egymásra hangolva: Öt szeretetnyelv a házasságban című könyvét. Olvasók milliói számoltak be arról, hogy – az azóta New York Times bestsellerré váló – mű a szeretet kommunikálásának egyszerű és praktikus bemutatása által megmentette darabokra hulló házasságukat.