Soli Deo Gloria
Soli Deo Gloria

Soli Deo Gloria [Antikvár könyv]

Nt. Kovács Mihály esperes-lelkipásztor igehirdetései

(Író)
 
0,0 (0 szavazat)

1000 Ft


Antikvár könyv - egyedi példány
  Kosárba teszem
Huszonhét igehirdetést - és egy imádságot - tartalmaz e könyvecske, amelyet a kedves Olvasó a kezébe vesz. A szám szimbolikus jelentésű. Lehetne hatvanhat is, mivel 66-odik éve végeztem a Budapesti Református Teológiai Akadémián, vagy negyvenhét is, ha aktív lelkészi éveimet számítjuk. A huszonhetes mégis azért különböztethető meg a másik kettőtől, mert a Budapest-Zuglói gyülekezetben eltöltött aktív éveim számát jelzi, amely vállalta az igehirdetések kiadását, amiért ez úton is hálás köszönetemet fejezem ki.

E huszonhét igehirdetés irányjelző TÁBLA szeretne lenni azok számára, akik életük útját Isten vezetése alatt akarják járni! Mint tudjuk, napjainkban a közlekedés fokozott figyelmet igényel, nemcsak azért, hogy balesetet ne szenvedjünk, hanem azért is, hogy EL NE TÉVEDJÜNK! Eme igehirdetések ebben próbálnak segítségül lenni - akár kísérőként is -, hogy le ne térjünk az Isten által rendelt helyes útról!
ISBN: 9786150051239
Állapot: Kiváló
Méretek: 176 x 250 x 4 mm
Súly: 0,178kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 52
Nyelv: magyar

Vélemények és ismertetők

Írjon véleményt erről a termékről!

A termék értékeléséhez be kell lépni fiókodba.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!