Fiókom

Színezd ki a Zsoltárokat!

Színezd ki a Zsoltárokat!

Színezős kártyák, idézetekkel a Zsoltárok könyvéből

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  650,00 Ft
Internetes ár:  585 Ft
Fizetendő:
585 Ft
Megtakarítás:  65,00 Ft (10%)

Leírás

Nap mint nap rengeteg elvárás nehezedik ránk. A feladatok, határidők, tennivalók, és az állandó online jelenlét elfoglalja minden percünket. Az egészségtelen stressz nyomásként nehezedik ránk. A kutatások azt mutatják, hogy a színezésnek jótékony stresszcsökkentő hatása van, de igazi békét és nyugalmat csak Istenben találhatunk.
A Színezd ki a Zsoltárokat! teli van inspiráló zsoltárversekkel és gyönyörű illusztrációkkal. Tölts időt Istennel, és hagyd, hogy igéjének ereje nyugalmat és békességet hozzon a szívedbe. Engedd szabadjára a kreativitásodat és keltsd életre a képeket varázslatos színekkel! Tarts egy kis szünetet és színezz! A tennivalók várhatnak!

A csomagban 16 különböző igés lapot találsz, amit saját magad színezhetsz ki színes ceruzával vagy tűfilccel. A vastag, jól színezhető kartonon nem fog átütni a filctoll sem. Ha ajándékba készíted, a különböző képek és bibliai idézetek között biztosan megtalálod a megajándékozott számára a megfelelőt. Ha a szobádat szeretnéd feldobni valami különleges dekorációval, keresd meg azt az igét, ami a legjobban kifejezi, ami épp a szívedben van. S míg színezed a képeket, hagyd, hogy az ige átjárja a lelkedet.

Tulajdonságok

Kiadó:
Parakletos
EAN: 5998175300290
Méretek:
100 x 160 x 5 mm
Súly: 0,065kg
Kötés: Csomag
Oldalszám: 16
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!