Fiókom

Szeretet, az új dimenzió - Titkok peremén

Szeretet, az új dimenzió - Titkok peremén

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  1280,00 Ft
Internetes ár:  1152 Ft
Fizetendő:
1152 Ft
Megtakarítás:  128,00 Ft (10%)

Leírás

Egyvalamit nem lehet sem eltemetni, sem elégetni. Egyvalami megmarad: az agapé. Azt sem eltemetni, sem elégetni nem lehet, mert az dimenzió, sőt, maga az Isten.
Ez az elveszett paradicsom: az ötödik dimenzió. Mert egyszer volt, de elvesztettük. Ezt keressük ebben a könyvecskében, , ez után kiáltunk, ebben nyögdelünk, ebben dadogunk, mert ez összeköt.

Drága Atyánk!
Láthatatlan kezeddel nagy kérdőjelet rajzoltál elénk: hogyan viseljük sorsunkat: púpként vagy keresztként? Uram, adj erőt a mosolyok és a gúnyolódás közepett, a kérdőjelek, a problémák között, a púpok alatt!
Uram, szárnyakra van szükségünk, és tudjuk, nekünk már nem nőnek szárnyaink: a keresztünket alakítod azokká, és kiderül, mégis lehet repülni a terhek alatt, terhek között - mégis.
Uram, add, hogy egyre mélyebben hatoljunk be az új dimenzió, a szeretet mélységeibe, amelynek közepén ott van a kereszt. Érthetetlen, titokzatos, de érezzük: azon egyesült a szenvedés és a szeretet; hogy az egész világ szenvedve szeret, és szeretve szenved, és csak az él, aki szenvedni és szeretni tud...

Tulajdonságok

ISBN: 9789636966423
Kiadó:
Szent Gellért
Kód: 3807
Méretek:
120 x 165 x 10 mm
Súly: 0,115kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 128
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Keresztyén élet

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!