Fiókom

Szeretetkapcsolataink

Szeretetkapcsolataink [Antikvár könyv]

A kis családról - A Nagy Családnak

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Antikvár könyv

Elérhetőség
Egyedi példány(ok), 1 db!
Internetes ár:  1500 Ft
Your price:
1500 Ft

Leírás

Egészséges lelkű embernek lenni annyi, mint kapcsolatban lenni más emberrel, a TE-vel; és emellett az Ő-vel is: Jézus Krisztus Lényével.
Ápold a kapcsolatokat szeretteiddel, barátaiddal! Tudj „lehajolni” – és Isten talán rávezet: nem lehajoltál, hanem Ő ajándékozott meg téged valakivel.

Ki ne akarna boldogan, békében, szeretetben élni mindazokkal, akikkel Isten így vagy úgy, szorosabb vagy tágabb szeretetkötelékkel egybefűzte életét? Gyökössy Endre, a neves lelkész-pszichológus könyve ehhez kínál gyakorlati útmutatót.
A két legalapvetőbb szeretetkapcsolat – férj-feleség, szülő-gyermek – mellett szó esik a lelki barátságról, tanácsokat kaphatunk egymás lelki megsegítéséhez, lelkigondozásához. Megismerhetjük a nem házasok problémáit, sok megoldási lehetőséggel együtt. Megismerünk három csepp „olajat” is, amelyek szeretetkapcsolatainkat hivatottak „olajozottabbá”, áldottabbá varázsolni.

Tulajdonságok

ISBN: 9789636964603
Kiadó:
Szent Gellért
Állapot: Jó
Méretek:
119 x 195 x 1 mm
Súly: 0,159kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 156
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!