Fiókom

Tévedések - amiket befogadott az egyház

Tévedések - amiket befogadott az egyház [Antikvár könyv]

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Web ár:  1000 Ft Kiváló
Fizetendő:
1000 Ft

Leírás

Ez a tanulmány azért íródott, hogy az igei elhajlásokat leleplezze. A Szent Szellem egy-egy bibliai igazságot újból és újból felhoz, megújít az Egyházban. A kegyelem tanítása Isten akaratából került ismételten a középpontba, hogy a törvényeskedő gyülekezetek újból a Szellem szabadságába kerülve, Krisztus kegyelméről új kijelentést kapva, megújult erővel képviseljék az evangéliumot. Sajnos, amit az egyháztörténelem már sokszor igazolt, a mennyei kijelentést az ellenség is megtámadta, kibillentve azt a bibliai egyensúlyból.

A könyv pontosan megfogalmazza azokat az igei határokat, amiket mindenképpen figyelembe kell vennünk a kegyelemről szóló tanítás egyensúlyának megtartásához.

Tulajdonságok

Kiadó:
Frontvonal Alapítvány
Állapot: Kiváló
Méretek:
110 x 175 x 5 mm
Súly: 0,080kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 84
Nyelv: magyar

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!