Fiókom

Több mint biztonság 1.

Több mint biztonság 1.

Az özvegyasszony és az olaj | Jeremiás üzenete | Felemeltetett

  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Végleg elfogyott

Bolti ár:  1990,00 Ft
Internetes ár:  1791 Ft
Fizetendő:
1791 Ft
Megtakarítás:  199,00 Ft (10%)

Leírás

Az özvegyasszony és az olaj - "Mi van a házadban?"
Volt már olyan helyzetben, amikor Isten csodájára volt szüksége a megmeneküléshez? Tud a gondoskodó Istenben bízni minden helyzetben? Hogyan élhetünk át olyen csodákat manapság? A Királyok második könyvének 4,1-7 versei alapján készült film gazdagon és drámaian mutatja be, hogyan tud Isten a mi életünkbe is belenyúlni és néha meglepő módon gondoskodni.

Jeremiás üzenete - "Békességet és nem romlást"
Élete mely területén érzi, hogy elakadt? Van olyan érzése, hogy az élet kegyetlen Önnel? A körülmények Ön ellen dolgoznak? Egyedül küszködik, mások segítsége nélkül? Mi az igazság Isten tervéről? Tényleg reményt és jövőt ad? A Jeremiás könyvének 29,1-14 versei alapján készült film drámai élményként szolgál egyéni vagy csoportos bibliatanulmányozáshoz otthon, iskolában vagy gyülekezetben.

Felemeltetett - Két távoli világ csodálatos találkozása
Hogyan kapcsoldik két bibliai rész, melyet időben 1400 év választ el? Napjaink gyorsan változó világában mondanak ezek a történetek valamit arról, kiben bízhatunk meg minden félelem és aggodalom nélkül? A mindennapi szükségletek megléte hogyan befolyásolja Istenbe vetett hitünket? A János evangéliuma 3,1-17 versei alapján készült film drámai élményként szolgál egyéni vagy csoportos bibliatanulmányozáshoz otthon, iskolában vagy gyülekezetben.


Tulajdonságok

Kiadó:
Crown Financial Ministries
Kód: 4552
Méretek:
135 x 190 x 13 mm
Súly: 0,100kg
Lemezek száma: 1
Lejátszási idő: 41 min
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Filmek » Játékfilmek

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!