Fiókom

Tanítvány és tanítványa

Tanítvány és tanítványa

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Internetes ár:  900 Ft
Fizetendő:
900 Ft

Leírás

Akik Jézust követik, az Ő tanítványai. A keresztyén pedagógus úgy tudja hivatását legjobban betölteni, ha napi munkáját Jézus tanítványaként végzi. Diákjainak is akkor adhatja a legtöbbet, ha tanítása során nem csupán a diákok elméjét fejleszti, hanem megadja azt a lehetséget, hogy ők is Krisztus tanítványaivá váljanak. 

Számos iskola büszkélkedik azzal a mondással, hogy "az itt megszerzett tudás egy életre szól", azonban a keresztyén pedagógus munkája nem csupán erre az életre, hanem az örök életre kell, hogy felkészítse diákjait.
A könyben szereplő hatvan gondolatsor a pedagógus mindennapjaiban felmerülő kérdésekre kínál praktikus, bibliai alapokon nyugvó válaszokat. Így ez a könyv a Jézust követő pedagógus számára egy hatékony eszköztár a hétköznapokban.

Stephen Kaufmann a Georgia állambeli Covenant College keresztyén egyetem pedagógia tanszékének professzora 1982 óta. Korábban történelemtanárként dolgozott egy keresztyén iskolában Iowa államban. Dr. Kaufmann számos tudományos kiadvány és cikk szerzője. 2005 óta több alkalommal volt az ACSI Keresztény Alapítvány szakmai programjának, illetve az ACSI magyarországon akkreditált pedagógus-továbbképző programjának közkedvelt előadója.

Ezt a kiadványt a KEZDJÜK AZ ALAPOKNÁL! c. könyvének folytatásaként írta.


Tulajdonságok

ISBN: 9789638876546
Kiadó:
ACSI
Eredeti cím:
Meditations for teachers
Kód: 4183
Méretek:
141 x 192 x 7 mm
Súly: 0,164kg
Kötés: papír
Oldalszám: 133

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

Kategóriák

Termékek » Könyvek » Oktatás

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!