Fiókom

Tizenkét természetfeletti ajtó

Tizenkét természetfeletti ajtó

Tizenkét láthatatlan, természetfeletti ajtó, mely elvezet a szabadságra és áldásra

(Író)
  0.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  3700,00 Ft
Internetes ár:  3145 Ft
Fizetendő:
3145 Ft
Megtakarítás:  555,00 Ft (15%)

Leírás

Ebben a könyvben tizenkét természetfeletti ajtóról és a hozzájuk tartozó kulcsokról lesz szó, amelyen áthaladva egy jobb és áldottabb életre lelhetünk. Ezek a Biblia szövegeiben elrejtett ajtók, amelyeket a könyvben egyértelműen beazonosítunk és tanulmányozunk, hogy ezáltal könnyebb legyen számodra az áthaladás. Minden ajtó egyik oldalán az életünkben lévő fájdalom és csapás egy meglepő oka rejtőzik. A másik oldalon pedig Isten jóindulatához és áldásaihoz vezető út található.

Kevesen vannak tisztában azokkal a természetfeletti, ok-okozati alapelvekkel, melyek negatívan befolyásolják a hétköznapjainkat. Ebben a könyvben felfedezheted ezt a tizenkét szellemi ajtót és az azokat nyitó kulcsokat, melyeken átlépve átjuthatsz egy mélyebb szabadságra.

Rejtett szellemi törvényszerűségeken és számos igaz történeten keresztül megláthatjuk, hogyan hozott Isten szabadságot és helyreállást fizikális bajokból, mentális problémákból, kapcsolati nehézségekből, függőségekből, túlsúlyproblémából, félelmekből és házassági küzdelmekből. Ahogy felfedezed ezeket az ajtókat és kulcsokat, te magad is átléphetsz a szabadságba, és megtapasztalhatod azt az örömet és békességet, amit Isten neked szánt.

Tulajdonságok

ISBN: 9789638868442
Kiadó:
Ellel Ministries Hungary
Eredeti cím:
Twelve Ancient Doorways to Freedom
Méretek:
150 x 230 x 10 mm
Súly: 0,257kg
Kötés: Papír
Oldalszám: 172
Nyelv: magyar

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Özvegyek, árvák és foglyok
Özvegyek, árvák
és foglyok
papír:  1350 Ft
1500,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Írjon véleményt erről a termékről!

Vélemények

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!