Fiókom

Töretlenül

Töretlenül

Josh McDowell ifjúkori évei

(Rendező)
  5.00
Értékelje ezt a terméket! (Az értékeléshez be kell lépni fiókjába.)

Megrendelhető

Bolti ár:  2900,00 Ft
Internetes ár:  2610 Ft
Megtakarítás:  290,00 Ft (10%)

Leírás

Josh McDowell egy kegyetlen világ durva valóságára született. Apja erőszakossága és alkoholizmusa, valamint a gyermekkori szexuális bántalmazás súlyos szégyenérzettel töltötte el. Az évek során ez a szégyen egyre messzebbre taszította Krisztustól, és gyűlöletté vált. Miután elszántan cáfolta egy szerető Isten létét, McDowell szándékosan összeütközést keresett keresztény diáktársaival. Megvetette mindazt, amiben hittek és addig gúnyolta hitüket, hogy végül azt ajánlották, bizonyítsa be, hogy Isten nem létezik. Megszállottan kereste a kereszténységet cáfoló bizonyítékokat, ám ehelyett az igazságra lelt – és hitre, mely elvezette a kegyelemhez ezt a megtört szívű fiatalembert.
A Töretlenül igaz történet arról, ahogyan Josh McDowell találkozott Isten szeretetével és mindent megváltoztató hatalmával. A Campus Crusade for Christ nevű szervezetnél töltött szolgálata lehetővé tette számára, hogy a világ minden táján, sok millió embernek hirdethesse a Megváltóról szóló jó hírt. Emellett több mint 130 könyve jelent meg a keresztény hitvédelem terén. Élő bizonyítéka annak, hogy az életünk megváltoztatható.

A film kiválóan alkalmas evangelizációs célra, ifjúsági, gyülekezeti filmklubba, beszélgetés indítónak is. A film készítői így vallanak missziós céljukról:

„Azon dolgozunk a Josh McDowell Ministries szervezettel közösen, hogy a film ne csak a Josht ismerőkhöz jusson el, hanem mindenhová. A világ bármelyik pontján élő nézők mind végigjárhatják vele ezt a lelki utat, melynek során Isten szeretete és Krisztus kegyelme teljesen megváltoztatja az életét, s közben vele együtt örülnek a változásnak. Ideje mindent megtennünk érte, hogy ez a film a lehető legtöbb emberhez eljusson. Nemcsak azért, hogy megismerjék Josh McDowell történetét, hanem azért, hogy halljanak Jézusról. A filmet szándékosan úgy készítettük, hogy nagyon sokféle emberhez szóljon. Krisztus mindenkiért vállalta a halált, mi pedig azt szeretnénk, hogy a film mindenkihez szóljon.”

A film rendezője Cristóbal Krusen, a Messenger Films nevű vállalat alapítója és elnöke. Cristóbal forgatókönyvíró és filmrendező, számos könyv szerzője. A film ICVM Gold Crown díj kétszeres nyertese.

A DVD tartalmazza még az alábbi extrákat is:
A küldetés…

A forgatás…

A színfalak mögött

A filmet 12 éven aluliaknak nem ajánljuk!

Tulajdonságok

ISBN: 5998175313566
Kiadó:
Parakletos
Súly: 0,100kg
Lemezek száma: 1
Lejátszási idő: 68 min
Nyelv: magyar
Felirat: magyar
Hangformátum: angol

Ehhez a termékhez mások az alábbi termékeket vásárolták meg:

A szerző(k) további művei

Töretlenül - könyv és film együtt
Töretlenül - könyv
és film együtt
3510 Ft
3900,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)
Töretlenül
TöretlenülPapír:  2610 Ft
2900,00 Ft
(Megtakarítás: 10%)

Kategóriák

Termékek » Filmek » Játékfilmek

Írjon véleményt erről a termékről!

Megjegyzések

Vélemény írásához be kell jelentkeznie.

Iratkozzon fel a CLC hírlevelére,

hogy friss információkkal láthassuk el a keresztyén könyvek világából!

A CLC egy olyan nemzetközi szervezet, mely elkötelezett a Biblia, a keresztyén könyvek és más keresztyén média terjesztése mellett. Jelenleg 58 országban, 180 könyvesbolton, 18 nagykereskedelmi raktáron és 18 kiadón keresztül működik. A CLC az egyes országokban autonóm módon, de egy látást követve, egységben szolgál.
Tudjon meg többet a CLC-ről (angolul)!